ICONstyle > Stil jetese > Udhetime
1484047885_deboraaaaa

Ngricat dhe dëbora ka mbuluar të gjithë Evropën. Ndërsa problemet që ajo ka sjell në qarkullimin e njerëzve mbeten shqetësuese, bukuria që të ofron bardhësia e borës është e veçantë. Kështjella Neushwanstein në Gjermani Një mjellmë e mbuluar me…

1478094906-1478031661-landscape-1478028462-intro-2

Shumë prej tyre nuk do ta besoni se janë foto origjinale! “Siena International Photo Awards” shpalli së fundmi fituesit e kontestit të përvitshëm ndërkombëtar të fotografisë dhe rezultatet janë të mrekullueshme. Pjesëmarrësit nga mbi 100 shtete të botës, nga…