ICONstyle > Stil jetese > Teknologji

Aplikacionet e telefonave inteligjentë “Android” përdorin dhe shkëmbejnë të dhënat personale të përdoruesve, thuhet në një studim të ri të realizuar nga Universiteti Virginia Tech. Ky është studimi i parë për “komunikimin mes aplikacioneve dhe tregtisë së informacionit”. Studiuesit thonë…

Njё nga klientёt e “Samsung”, Sean Hollister duket se ka hequr dorё prej markёs. Ai tregon  mё poshtё disa nga arsyet se pёrse ёshtё zhgёnjyer nga “Samsung”. “Mё 29 mars “Samsung” lançoi telefonin e tij Galaxy S8. Por unë nuk…