ICONstyle > Stil jetese > Kulture

Në Shtetet e Bashkuara, “Dita e ADN”-së u festua  më 25 prill 2003 me shpalljen e Senatit dhe të Dhomës së Përfaqësuesve , që përkujton ditën në vitin 1953 kur James Watson, Francis Crick, Maurice Wilkins, Rosalind Franklin dhe…

Thonë se fëmijët trashëgojnë sytë e nënës së tyre dhe buzëqeshjen e babait, ose anasjelltas. Por studimet e fundit tregojnë se në fakt tipari i fytyrës që ka më shumë gjasa të trashëgohet ndër breza është hunda. Maja e…

“Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Trashëgimisë Botërore” është organizuar më 18 prill çdo vit në mbarë botën me lloje të ndryshme të aktiviteteve, duke përfshirë vizita në monumentet dhe vendet e trashëgimisë, konferenca, tryeza të rrumbullakëta dhe artikuj gazetash….