ICONstyle > Stil jetese
7.21

“Ka diçka të rëndësishme në lidhje me imagjinatën”. Kjo është arsyeja pse leximi i romanëve është i mirë. Ai rrit ndjeshmërinë, aftësinë për të interpretuar, disponimin ndaj të tjerëve dhe rrit aftësitë tona të ndërveprimit. Në këtë përfundim ka…