ICONstyle > Sex & Love > Seksi & Këshilla

Çfarë është seksi i mjaftueshëm? A ka një njësi matëse? Mjaftueshëm seks është një nevojë dhe preferencë individuale. Nuk ka një numër të caktuar herësh, asnjë rregull, veç dëshirave dhe nevojave personale. Gjithsesi kjo kuptohet, në mënyrat se si…

Marrëdhëniet seksuale ndikojnë në shëndetin e njeriut! Studiuesit e Universitetit të Bristolit për ta vërtetuar këtë, kanë bërë një studim  10-vjeçar për të treguar efektet shëndetësore të një jete seksuale të rregullt. Ja rezultatet e studimit: – Rreziku i…