ICONstyle > Sex & Love > Lidhjet
Woman working in a coffee shop

Beqaria mund të të frikësojë, sidomos për Krishtlindje. Nga filmat tek reklamat jemi përditë të rrethuar nga imperativi i dashurisë dhe mirësisë, një mesazh që mund të bëhet fals dhe të na largojë nga realiteti i ndjenjave tona. Ushqe…

couple

Për mungesën e lumturisë mund të fajësohen më tepër marrëdhëniet e dështuara dhe sëmundjet fizike dhe mendore, sesa problemet e parave dhe varfëria. Është ky përfundimi i një studimi të rëndësishëm nga një ekip i studiuesve në “London School…

anne-hathaway_the-princess-diaries-2-royal-engagement_2004

Kur isha e vogël luaja me shoqet duke imituar historitë në përralla, e çuditërisht gjithmonë kërkoja me ngulm rolin e princeshës…! Jo për veshjet, as kurorën, e shumëçka plot shkëlqim që e rrethonte personazhin e saj, por për faktin…