ICONstyle > Sex & Love

Të falësh nuk do të thotë të durosh, gjë që ndodh rëndom kur një tradhti nga ana e partnerit plagos thellësisht vetë personin dhe lidhjen sentimentale. Nëse personi i tradhtuar vendos të mos e ndërpresë marrëdhënien dhe të qëndrojë…

Shumë prej nesh përpiqen t’i rikthehen një marrëdhënie nga e kaluara. Natyrisht, ndonjëherë ka arsye të mira për t’u kthyer në ish-in tuaj. Megjithatë, në shumicën e rasteve, shpejtë kuptojmë se arsyet për ribashkimin nuk ishin asgjë më shumë…