ICONstyle > Bukuri > Mireqenie
healthy-recipes-for-winter

Jemi në muajin e parë të vitit dhe të rizgjimit të organizmit pas periudhës së festimeve. Duhet t’i vendosni vetes një regjim ushqimor të balancuar dhe për më të tepër të konsumoni ushqimet që i nevojiten më së shumti…

Sick girl laying in bed with teddy bear

Në dimër rriten sëmundjet sezonale. Por faji nuk është vetëm i ftohti, por më tepër ndryshimet e temperaturës dhe qëndrimi gjatë në ambiente të mbyllura. Në hapësira të mbyllura, veçanërisht në qoftë janë të mbushura me njerëz, ka më…