ICONstyle > Bukuri > Keshilla Bukurie

Tiparet e fytyrës suaj tregojnë për karakterin. Vetullat për shembull, jo vetëm që theksojnë shprehinë e fytyrës, por edhe zbërthejnë karakterin tuaj. Vetulla drejtvizore Nëse keni këtë lloj vetulle jeni shumë e rezervuar, e organizuar dhe ju pëlqen rregulli….