ICONstyle > Të gjitha
002

Ndoshta ju duket e pamundur që të kuptoni se çfarë realisht femrat duan nga ju! Ato janë tëkomplikuara dhe jo gjithmonë ajo që thonë është realisht edhe ajo që mendojnë. -Humorin dhe ironinë me masë; femrat pëlqejnë meshkujt që…

16107089_1551794624850240_8453640528591950836_o

Washington, SHBA Donald Trump flet para diplomatëve në një darkë në Uashington. Fotografia: Jonathan Ernst / Reuters Berlin, Gjermani Një imazh i një modeleje gjatë javës së modës së Mercedes-Benz. Fotografia: Images Thomas Niedermueller / Images për IMG Altar,…