ICONstyle > Aktualitet

Stuttgart, Gjermani Maria Sharapova e Rusisë gjatë një seance trajnimi para raundit të parë të “Grand Prix Porsche” Fotografia: Ronald Wittek / EPA Titan Një imazh i hënës së Saturnit Titani, i kapur nga anija kozmike e “NASA”-s gjatë…

Vlorë, Shqipëri Edi Rama publikoi këtë foto nga qyteti bregdetar, duke e cilësuar si foton e ditës. Fotografia: Edi Rama “Instagram” Hampshire, Angli Drerët shëtitin në fushën me lule të Micheldever Wood Fotografia: Victoria Jones / PA Moskë, Rusi…

Komediani i njohur Rowan Atkinson, i njohur nga të gjithë si Mr. Bean është duke planifikuar edhe një film tjetër për të prezantuar karakterin e tij shumë të dashur për të gjithë. Rowan Atkinson ka thënë se ai dhe…

Srinagar, Kashmir Një studente hedh një gur drejt policisë indiane gjatë një proteste në Srinagar Fotografia: Danish Ismail / Reuters Hanover, Gjermani Kancelarja Angela Merkel mban një skulpturë të saj të bërë nga një printer 3D në stacionin Siemens…

“Revolucioni i Modës” është një lëvizje globale jo-fitimprurëse me ekipe në mbi 90 vende anembanë botës. “Dita e Revolucionit të Modës” zhvillohet çdo vit më 24 prill dhe u krijua në vitin 2013 nga Carry Somers dhe Orsola de…